dijous, 26 de setembre del 2013

EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA




EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

Llauna de cargols de mar amb vinagreta de Xerès

Vichyssoise de porros amb tòfona d’estiu

Amanida de salmó fumat amb el seu caviar i salsa suau de fines herbes

Mini coca de sobrassada ibèrica amb formatge de cabra gratinat i mel

Broqueta de verdures en tempura i romesco blanc

Paella d’arròs negre de sèpia

Mini hamburguesa de vedella i foie


PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Morro de bacallà gratinat amb allioli de pinyons del país i espinacs a la catalana

Filet de lluç en salsa verda amb escopinyes i espàrrecs blancs

Filet de porc Duroc amb salsa de bolets de temporada

Entranya de vedella a la graella amb ximixurri, verdures a la brasa i patates al caliu


POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà

Entreteniments per el  cafè


CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES



PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.