EL MENÚ DE PICA – PICA QUE
ET RECOMANA LA NOSTRA
CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Llauna de
cargols de mar amb vinagreta de Xerès
Vichyssoise de porros amb
tòfona d’estiu
Amanida de salmó fumat amb el
seu caviar i salsa suau de fines herbes
Mini coca de sobrassada ibèrica amb formatge de cabra gratinat i mel
Broqueta de
verdures en tempura i romesco blanc
Paella d’arròs
negre de sèpia
Mini hamburguesa
de vedella i foie
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Morro de bacallà
gratinat amb allioli de pinyons del país i espinacs a la catalana
Filet de lluç en
salsa verda amb escopinyes i espàrrecs blancs
Filet de porc
Duroc amb salsa de bolets de temporada
Entranya de vedella a la graella amb ximixurri, verdures a la brasa i patates al caliu
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups
o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el cafè
CELLER DE VI I AIGÜES
MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.