EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Mini amanida d’assortiment de formatges catalans amb vinagreta de fruits secs
Crema tèbia d’espàrrecs verds amb gelat de pernil ibèric
Canapè de foie mi cuit amb bull blanc i oli de tòfona
Mini coca de pa amb escalivada i brandada de bacallà gratinat amb olives kalamata
Paperina de raves de sèpia a la romana
Mini entrepà de cap i pota
Cassoleta amb mongetes del ganxet amb cloïsses a la marinera
Mini amanida d’assortiment de formatges catalans amb vinagreta de fruits secs
Crema tèbia d’espàrrecs verds amb gelat de pernil ibèric
Canapè de foie mi cuit amb bull blanc i oli de tòfona
Mini coca de pa amb escalivada i brandada de bacallà gratinat amb olives kalamata
Paperina de raves de sèpia a la romana
Mini entrepà de cap i pota
Cassoleta amb mongetes del ganxet amb cloïsses a la marinera
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Rapet de la costa a la catalana
Filets de lluç amb calçots fets a la brasa i salsa de romesco
Espatlla de xai rostida al forn
Filet de porc amb panses i pinyons amb salsa de ratafia
Rapet de la costa a la catalana
Filets de lluç amb calçots fets a la brasa i salsa de romesco
Espatlla de xai rostida al forn
Filet de porc amb panses i pinyons amb salsa de ratafia
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.