dijous, 22 d’agost del 2013

MENÚ PICA TASTETS A LA TERRASSA



EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

“Montadito” de txangurro amb seitons i caviar

Foie micuit amb confitura de taronja amarga i tòfona d’estiu

Llauna de musclos de roca amb vinagreta de pescadors

Formatge provolone a la planxa amb oli suau d’oli picant
 i all torrat

Mini albergínia a la graella amb ceps i pinyons

Broqueta de pluma de porc ibèric a la graella amb mel i soja

Xampinyó farcit de samfaina de verduretes


PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Rapet de la costa a la catalana

Bacallà a la biscaïna

Xai rostit al forn a l’estil tradicional

Confit d’ànec amb salsa d’orellanes i moscatell


POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà


Entreteniments per el  cafè


CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES


PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.