EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
“Montadito” de
txangurro amb seitons i caviar
Foie micuit amb confitura de
taronja amarga i tòfona d’estiu
Llauna de musclos de roca amb
vinagreta de pescadors
Formatge provolone a la planxa amb oli suau d’oli picant
i all torrat
Mini albergínia
a la graella amb ceps i pinyons
Broqueta de pluma de porc ibèric a la
graella amb mel i soja
Xampinyó farcit de samfaina de verduretes
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Rapet de la
costa a la catalana
Bacallà a la
biscaïna
Xai rostit al
forn a l’estil tradicional
Confit d’ànec amb salsa d’orellanes i moscatell
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a
Mas Solà
Entreteniments per el
cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU
PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.