EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
“Salmorejo” amb
gelat de pernil i ou de guatlla
Petita amanida de canonges amb
ventresca de bonítol, alvocat i vinagreta mediterrània
Torradeta amb escalivada i anxoves
Broqueta de pop i panxeta ibèrica a la graella amb pebre vermell fumat de la Vera
Cloïsses de
carril a la planxa amb un toc de vinagre de Xerès
Bunyols casolans de bacallà amb
romesco
Escalopa de foie a la planxa amb “chutney” de pinya
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Lluç d’ham amb
salsa d’ametlles i safrà i saltat de verduretes de temporada
Salmó amb salsa
de mantega d’estragó i espàrrecs verds
Filet de porc
ibèric amb salsa de ratafia i parmentier suau d’alls
Entranya de vedella a la graella amb ximixurri de tomàquets cassé
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a
Mas Solà
Entreteniments per el
cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU
PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.