dijous, 1 d’agost del 2013

EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA



EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia


PLATS PER PICAR 

“Salmorejo” amb gelat de pernil i ou de guatlla

Petita amanida de canonges amb ventresca de bonítol, alvocat i vinagreta mediterrània

Torradeta amb escalivada i anxoves

Broqueta de pop i panxeta ibèrica a la graella amb pebre vermell fumat de la Vera

Cloïsses de carril a la planxa amb un toc de vinagre de Xerès

Bunyols casolans de bacallà amb romesco

Escalopa de foie a la planxa amb “chutney” de pinya


PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Lluç d’ham amb salsa d’ametlles i safrà i saltat de verduretes de temporada

Salmó amb salsa de mantega d’estragó i espàrrecs verds

Filet de porc ibèric amb salsa de ratafia i parmentier suau d’alls

Entranya de vedella a la graella amb ximixurri de tomàquets cassé


POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà


Entreteniments per el  cafè


CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES


PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.