divendres, 19 de juliol del 2013

Gaudeix del nostre menú tastets a la terrassa




EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

Mini amanida de llagostí en salsa cocktail

Vichyssoise d’espàrrecs verds i gelat de pernil

Salmó marinat a casa amb gules i oli d’all

Mini croqueta de pollastre de pagès

Carbassó farcit de carn de perol i gratinat

Coca de sobrassada ibèrica amb mel i pinyons del país

Cassoleta d’arròs caldós de cabra de mar


PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Bacallà al “pisto” de verdures de l’hort

Rapet de la costa a la barceloneta (amb vinagre i all cremat)

Magret d’ànec amb salsa de tòfona d’estiu i fusilis al foie

Secret de porc ibèric a la brasa amb un toc d’herbes provençals i verdures

POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà

Entreteniments per el  cafè

CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES

PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.