EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Mini amanida de
llagostí en salsa cocktail
Vichyssoise d’espàrrecs verds
i gelat de pernil
Salmó marinat a
casa amb gules i oli d’all
Mini croqueta de pollastre de pagès
Carbassó farcit
de carn de perol i gratinat
Coca de
sobrassada ibèrica amb mel i pinyons del país
Cassoleta d’arròs caldós de cabra de mar
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Bacallà al “pisto”
de verdures de l’hort
Rapet de la
costa a la barceloneta (amb vinagre i all cremat)
Magret d’ànec
amb salsa de tòfona d’estiu i fusilis al foie
Secret de porc ibèric a la brasa amb un toc d’herbes provençals i verdures
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o
gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el
cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA
: 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.