EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Sopa de pa amb tomàquet i seitons
Canapè de mousse de foie amb albercoc i reducció de xerès dolç
Mini cake de formatge amb anxoves i pebrots del piquillo
Croqueta de pernil ibèric
Cassoleta de calamar en la seva tinta
Llagostí amb cruixent de sèsam
Mini cake de formatge amb anxoves i pebrots del piquillo
Croqueta de pernil ibèric
Cassoleta de calamar en la seva tinta
Llagostí amb cruixent de sèsam
Mini coca d’escalivada amb formatge de cabra i mel
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Entrecot a la graella amb verdures a la brasa
Confit d’ànec amb salsa de fruits vermells
Llobarro a la planxa amb vinagreta de xoriç ibèric de gla
Filet de salmó a la vainilla
Confit
Llobarro a la planxa amb vinagreta de xoriç ibèric de gla
Filet de salmó a la vainilla
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.