dimecres, 28 de març del 2012

MENU PICA PELS PROPERS DIES, BONA MANERA DE GAUDIR DE LA NOSTRA CUINA

EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

Crema tíbia de calçots a la brasa amb caviar i romesco

Tàrtar de salmó amb reducció de soja

Canapè de pernil d’ànec i confitura de poma

Mini caneló de carn de perol i foie amb beixamel de ceps

Mandonguilles amb salsa de tamarindo

Tastet de garrí amb codonyat
Cassoleta de tripa de bacallà amb cigrons i espinacs
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Pluma de porc ibèric a la graella

Entrecot
de llom baix amb salsa Cafè de París

Lluç d’ham amb salsa hermitage

Rapet de la costa amb tàrtar de mariscs i infusió de farigola

POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà

Entreteniments per el  cafè

CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES

PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.