EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Crema tíbia de calçots a la brasa amb caviar i romesco
Tàrtar de salmó amb reducció de soja
Canapè de pernil d’ànec i confitura de poma
Mini caneló de carn de perol i foie amb beixamel de ceps
Mandonguilles amb salsa de tamarindo
Tastet de garrí amb codonyat
Canapè de pernil d’ànec i confitura de poma
Mini caneló de carn de perol i foie amb beixamel de ceps
Mandonguilles amb salsa de tamarindo
Tastet de garrí amb codonyat
Cassoleta de tripa de bacallà amb cigrons i espinacs
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Pluma de porc ibèric a la graella
Entrecot de llom baix amb salsa Cafè de París
Lluç d’ham amb salsa hermitage
Entrecot
Lluç d’ham amb salsa hermitage
Rapet de la costa amb tàrtar de mariscs i infusió de farigola
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.