EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Bloody Mary amb escopinyes
“Cecina” de León D.O. fumada
Anxoves de l’Escala amb torrades de pa amb tomàquet
Mini kebab de xai rostit
Mini kebab de xai rostit
Xistorra a la graella amb kikos
Mini croqueta de pernil ibèric
Navalles a l’all cremat
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Salmó a la planxa amb vinagreta de cítrics i el seu caviar
Bacallà ala biscaïna
Secret de porc ibèric a la graella
Bacallà a
Secret
Confit de pollastre de pagès farcit de fruits secs i salsa de Porto
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.