divendres, 4 de maig del 2012

EL MENÚ PICA TASTETS DEGUSTACIÓ PER ELS PROPERS 15 DIES

EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

Bloody Mary amb escopinyes

“Cecina” de León D.O. fumada

Anxoves de l’Escala amb torrades de pa amb tomàquet

Mini kebab de xai rostit

Xistorra a la graella amb kikos

Mini croqueta de pernil ibèric

Navalles a l’all cremat


PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Salmó a la planxa amb vinagreta de cítrics i el seu caviar

Bacallà a la biscaïna

Secret
de porc ibèric a la graella

Confit de pollastre de pagès farcit de fruits secs i salsa de Porto

POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà

Entreteniments per el  cafè

CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES

PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.