EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Broqueta de tomàquet i mozzarella de Búfala a l’alfàbrega
Rotllet de bacallà fumat amb escalivada
Guacamole amb gambes i paprika
Xistorra ala sidra
Mini caneló de txangurro
Poma confitada amb foie a la planxa
Guacamole amb gambes i paprika
Xistorra a
Mini
Poma confitada amb foie a la planxa
Mini truita de carbassó i bacó
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells
Filet de porc a la graella amb oli d’herbes provençals
Tronc de lluç ala Donostiarra
Filet de corball a la planxa amb salsa de pebre verd
Filet de porc a la graella amb oli d’herbes provençals
Tronc de lluç a
Filet
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.