divendres, 17 de febrer del 2012

MENÚ TASTETS DEGUSTACIÓ PER 35 € AMB BEGUDA A MAS SOLÀ

EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

Broqueta de tomàquet i mozzarella de Búfala a l’alfàbrega

Rotllet de bacallà fumat amb escalivada

Guacamole amb gambes i paprika

Xistorra a la sidra

Mini
caneló de txangurro

Poma confitada amb foie a la planxa
Mini truita de carbassó i bacó

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells

Filet de porc a la graella amb oli d’herbes provençals

Tronc de lluç a la Donostiarra

Filet
de corball a la planxa amb salsa de pebre verd


POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà

Entreteniments per el  cafè


CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES



PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.