dissabte, 6 de juliol del 2013

Gaudeix les sensacions a la nostra terrassa



EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

Sopa de meló amb gelat de pernil ibèric

Tàrtar de salmó marinat a la sal, salsa tàrtara i el seu caviar

Formatge de cabra gratinat amb vinagreta de mel i fruits secs

Mini croqueta de foie i carxofes

Fritura de peix a l’andalusa

Paella de gambes i musclos

Mini patata d’Olot amb ou fregit trufat


PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Lluç d’ham a la marinera amb cloïsses

Tonyina semi crua tipus sushimi amb tàrtar de tomàquet cor de bou i vinagreta mediterrània

Picantó al forn amb salsa de tòfona d’estiu i verduretes

Entrecot de vedella de Girona a la brasa


POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà


Entreteniments per el  cafè


CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES


PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.