EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Sopa de meló amb
gelat de pernil ibèric
Tàrtar de salmó marinat a la
sal, salsa tàrtara i el seu caviar
Formatge de cabra gratinat amb
vinagreta de mel i fruits secs
Mini croqueta de foie i carxofes
Fritura de peix
a l’andalusa
Paella de gambes i musclos
Mini patata d’Olot amb ou fregit trufat
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Lluç d’ham a la
marinera amb cloïsses
Tonyina semi
crua tipus sushimi amb tàrtar de tomàquet cor de bou i vinagreta mediterrània
Picantó al forn
amb salsa de tòfona d’estiu i verduretes
Entrecot de vedella de Girona a la brasa
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el
cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35
EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.