divendres, 21 de juny del 2013

NOU MENÚ TASTETS DE TAPES

EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
 

La tapa del dia
 

PLATS PER PICAR
“Ensaladilla russa” de pollastre de pagès
Pebrot del “piquillo” farcit de tonyina amb salsa tàrtara
Llauna de marisc en escabetx fet a casa
Fideuà negra de sípia
Costelletes de conill arrebossades acompanyades d’allioli
Mini frankfurt de salsitxa de ratafia
Mini coca de milfulls amb escalivada de romesco i sardines fumades

 

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Cueta de rap a la catalana
Bacallà a la planxa amb amanida de tomàquet “cor de bou” i vinagreta tèbia emulsionada amb cebatendra
Llom de porc ibèric de gla amb salsa de foie i parmentier d’ametlles torrades
Bistec d’agulla de Nebraska Black Angus a la brasa amb guarnició de verdures
 

POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà

Entreteniments per el cafè
 

CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.