divendres, 15 de juny del 2012

NO ET PERDIS EL MENÚ TASTETS PER L'ESTIU, I REMÚLLA'T A LES NOSTRES PISCINES


EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
 

La tapa del dia


PLATS PER PICAR 

Gaspatxo de síndria amb xarrup d’alfàbrega
 

Bacallà marinat amb vinagreta dolça de mostassa antiga
 

Tàrtar de tomàquet d’Aretxabaleta D.O.amb arengada fumada i el seu caviar


Croqueta de formatge brie trufat


Pebrots de Guernika amb oli de Pau i sal maldon


Cor de carxofa farcida amb salsa crevissé


Cargol de mar i la seva vinagreta


PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
 

Filet de llobarro amb crosta de sal d’algues marines i tallarines de sèpia i carbassó

Medallons de rap a la planxa amb salsa d’eriçons de mar

Magret d’ànec amb préssec en almívar de gingebre

Broqueta de porc ibèric amb llagostins, pinya i salsa agredolça
 

POSTRES



Pastisseria de la casa

o

Xarrups o gelats fets a Mas Solà


Entreteniments per el  cafè


CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS



TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES


PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.