EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Gaspatxo de
síndria amb xarrup d’alfàbrega
Bacallà marinat
amb vinagreta dolça de mostassa antiga
Tàrtar de tomàquet d’Aretxabaleta
D.O.amb arengada fumada i el seu caviar
Croqueta de formatge brie trufat
Pebrots de Guernika amb oli de Pau i sal maldon
Cor de carxofa farcida amb salsa crevissé
Cargol de mar i la seva vinagreta
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Filet de
llobarro amb crosta de sal d’algues marines i tallarines de sèpia i carbassó
Medallons de rap a la planxa amb salsa d’eriçons de mar
Magret d’ànec amb préssec en almívar de gingebre
Medallons de rap a la planxa amb salsa d’eriçons de mar
Magret d’ànec amb préssec en almívar de gingebre
Broqueta de porc ibèric amb llagostins, pinya i salsa agredolça
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el
cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35
EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.