EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Crema tèbia de moniato a l’aroma de tòfona
Mini quiche de ceps i mató
Humus d’arengada fumada i el seu caviar
Ou de guatlla fregit amb encenalls de pernil ibèric
Broqueta de calamar amb bacó a la planxa
Cassoleta de pop estofat a la marinera amb un toc de llet de coco
Mini hamburguesa amb salsa de foie i ceba caramel.litzada
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Bacallà a la
biscaïna
Costelles i mitjanes de xai a la brasa amb alioli
Jarret de porc ibèric amb salsa de ratafia
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el
cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35
EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.