divendres, 16 de novembre del 2012

NO ET PERDIS EL MENÚ PICA TASTETS D'AQUESTA SETMANA


EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA

La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

Crema tèbia de moniato a l’aroma de tòfona
 
Mini quiche de ceps i mató
 
Humus d’arengada fumada i el seu caviar
 
Ou de guatlla fregit amb encenalls de pernil ibèric
 
Broqueta de calamar amb bacó a la planxa
 
Cassoleta de pop estofat a la marinera amb un toc de llet de coco
 
Mini hamburguesa amb salsa de foie i ceba caramel.litzada
 
 
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Bacallà a la biscaïna

 Rapet al forn amb suquet amb romesco i puré de pèsols
 
Costelles i mitjanes de xai a la brasa amb alioli
 
Jarret de porc ibèric amb salsa de ratafia
 
 
POSTRES

Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
 

Entreteniments per el  cafè


CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS


TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
 

PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.