divendres, 19 d’octubre del 2012

NO ET PERDIS EL MENÚ PICA TASTETS DEGUSTACIÓ D'AQUESTA SETMANA


EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
 

La tapa del dia

 

PLATS PER PICAR 

Crema tèbia de carbassa a la taronja amb oli de tòfona


Royal de carxofa amb mousse de foie
 

Tomàquet farcit de brandada de bacallà i olivada de Kalamata


Mini caneló de marisc amb salsa cardinal


Cassoleta de mongetes de Santa Pau amb cloïsses a la marinera


Petit biquini d’idiazabal fumat amb pernil i espàrrecs


Tastet de ploma d’ibèric a la graella
 

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

 
Filet de lluç amb mantega al “Hermitache”

 Cueta de rap de la costa a la bilbaïna

Costelles de porc “Duroc” rostides a la mel

Pollastre de pagès farcit a la catalana amb salsa de Porto
 

POSTRES

Pastisseria de la casa

o

Xarrups o gelats fets a Mas Solà


Entreteniments per el  cafè
 

CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
 

TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
 

PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.