EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Crema tèbia de
carbassa a la taronja amb oli de tòfona
Royal de carxofa
amb mousse de foie
Tomàquet farcit de brandada de
bacallà i olivada de Kalamata
Mini caneló de marisc amb salsa cardinal
Cassoleta de mongetes de Santa Pau amb cloïsses a la marinera
Petit biquini d’idiazabal fumat amb pernil i espàrrecs
Tastet de ploma d’ibèric a la graella
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Filet de lluç
amb mantega al “Hermitache”
Costelles de porc “Duroc” rostides a la mel
Pollastre de pagès farcit a la catalana amb salsa de Porto
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el
cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35
EUROS (IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.