EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA
La tapa del dia
PLATS PER PICAR
Gaspatxo de
maduixes amb musclos de roca
Pernil ibèric de
gla amb coca amb tomàquet
Seitons de l’Escala
Broqueta de llagostins amb bacó i vinagreta de dàtils
Bunyols de verdures amb romesco
Petita degustació de filet “Wellington” amb salsa cafè de Paris
Cassoleta de cap i pota
Cassoleta de cap i pota
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Calamars farcits
amb salsa "crevisse"
Suprema de lluç amb infusió de farigola i cloïsses
Confit d’ànec amb "chutney" de mango
Suprema de lluç amb infusió de farigola i cloïsses
Confit d’ànec amb "chutney" de mango
Filet de porc ibèric a la brasa
POSTRES
Pastisseria de la casa
o
Xarrups o gelats fets a Mas Solà
Entreteniments per el
cafè
CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS
TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES
PREU PER PERSONA : 35 EUROS
(IVA NO INCLÒS)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.