dijous, 17 de maig del 2012

No t'ho perdis, gaudeix de la gastronomia a Mas Solà


EL MENÚ DE PICA – PICA QUE ET RECOMANA LA NOSTRA CUINA



La tapa del dia

PLATS PER PICAR 

Gaspatxo de maduixes amb musclos de roca
Pernil ibèric de gla amb coca amb tomàquet
Seitons de l’Escala
Broqueta de llagostins amb bacó i vinagreta de dàtils
Bunyols de verdures amb romesco
Petita degustació de filet “Wellington” amb salsa cafè de Paris
Cassoleta de cap i pota
 

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

Calamars farcits amb salsa "crevisse"

Suprema de lluç amb infusió de farigola i cloïsses

Confit d’ànec amb "chutney" de mango

Filet de porc ibèric a la brasa

POSTRES

Pastisseria de la casa

o

Xarrups o gelats fets a Mas Solà


Entreteniments per el  cafè

CELLER DE VI I AIGÜES MINERALS INCLÒS


TAULA COMPLERTA MÍNIM 2 PERSONES



PREU PER PERSONA : 35 EUROS (IVA NO INCLÒS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.